> Open aanvragen

Meneer van 79 jaar, regio Tiel

Meneer van 79 jaar, regio Tiel Meneer heeft psychische klachten en een beginnende dementie. Hij heeft een eigen woonruimte in het huis van de mantelzorger. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is en zijn maaltijden verzorgt. Het huis ligt in een prachtige omgeving, maar een auto is wel noodzakelijk.

Periode vervanging nodig:
21/02/2020 t/m 01/03/2020

Reageren >

Meneer van 80 jaar, regio Amsterdam

Meneer heeft vasculaire dementie en door een CVA kan hij niet meer lopen. Vanuit zijn sta-op stoel geniet hij van documentaires op TV, lekkere maaltijden en de bloemen in zijn omgeving. Hij bepaalt nog graag zijn eigen bezigheden. Je bent er om hem gezelschap te houden, maaltijden te koken en de planten te verzorgen. Daarnaast heeft meneer hulp nodig bij het tanden poetsen.

Periode vervanging nodig:
14/04/2020 t/m 26/04/2020

Reageren >

Meneer van 88 jaar, regio Ridderkerk

Meneer heeft als gevolg van een CVA een sleepvoet. Hij is behoorlijk doof en kan moeilijk onder worden brengen wat hij bedoeld. Ondanks alles gaat hij veel zijn eigen gang. Je bent er om hem gezelschap te houden en voor de maaltijden te verzorgen. Samen even weg behoort ook tot de mogelijkheden (wel de rollator mee).

Periode vervanging nodig:
30/04/2020 t/m 03/05/2020

Reageren >

Mevrouw van 62 jaar, regio Culemborg

Mevrouw heeft als gevolg van een operatie een zeer ernstige verkalking van de zenuwbanen in haar rug en is daardoor zeer slecht ter been. Ze is heel creatief, volgt veel op tv en houdt ook van computeren. Mevrouw heeft dagelijks wijkzorg voor haar persoonlijke verzorging.Je bent er om haar gezelschap te houden, te koken etc Mevrouw staat laat op en gaat ook laat weer naar bed. Dus ben je een avondmens en houdt je van katten en gezelligheid, dan is dit wat voor jou.

Periode vervanging nodig:
04/05/2020 t/m 18/05/2020

Reageren >