> Open aanvragen

Op deze pagina vind je de meest actuele aanvragen voor vrijwilligers. Zit er iets voor jou bij? Neem dan contact met ons op!

Nu even geen goede match? Ook dan ontvangen we graag je gegevens, want we hebben altijd veel interessante periodes te vergeven.

Dit zijn onze actuele aanvragen:

Mevrouw, 97 jaar, regio Zuid-Limburg

Mevrouw heeft vasculaire dementie. Ze is een vriendelijke en hartelijke mevrouw. Mevrouw toont weinig initiatief. Mevrouw heeft begeleiding nodig bij het aankleden. Er wordt gevraagd om een vrouwelijke vrijwilliger die mevrouw ook wat kan activeren.

Periode vervanging nodig:
29 augustus t/m 4 september

Reageren >

Meneer, 73 jaar, regio Amersfoort

Als gevolg van een CVA ligt meneer veel op bed waar hij televisie kijkt of leest. Meneer zit in de rolstoel wanneer hij uit bed komt. Thuiszorg komt 2 x per dag. Wanneer je het goed met meneer afspreekt kun je overdag wel een paar uur weg.

Periode vervanging nodig:
22 augustus t/m 29 augustus

Reageren >

Meneer, 73 jaar, omgeving Rotterdam

Deze meneer heeft Parkinson en een beginnende dementie. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is om structuur aan te brengen. Meneer kan vrijwel alles zelf, maar heeft wat aansporing nodig. Hij maakt graag een praatje en vindt het leuk om met je te gaan wandelen.

Periode vervanging nodig:
27 augustus t/m 3 september

Reageren >