> Open aanvragen

Op deze pagina vind je de meest actuele aanvragen voor vrijwilligers. Zit er iets voor jou bij? Neem dan contact met ons op!

Nu even geen goede match? Ook dan ontvangen we graag je gegevens, want we hebben altijd veel interessante periodes te vergeven.

Dit zijn onze actuele aanvragen:

Mevrouw, 89 jaar, regio Hoeksche Waard

Mevrouw heeft rechts beperkingen doordat ze twee keer een hersenbloeding heeft gehad. Een wandeling in de rolstoel vindt mevrouw fijn. Thuiszorgmedewerkers komen drie keer per dag. Er is een kat die graag eten en een schone kattenbak krijgt.

Periode vervanging nodig:
6 september t/m 19 september

Reageren >

Mevrouw, 72 jaar, regio Achterhoek

Deze opgewekte en aardige mevrouw heeft de ziekte van Parkinson. Mevrouw doet heel veel zelf maar vindt het prettig als er iemand op de achtergrond aanwezig is. Mevrouw geeft zelf aan wanneer ze even hulp nodig heeft.

Periode vervanging nodig:
31 oktober t/m 3 november

Reageren >

Mevrouw, 76 jaar, regio Amstelveen

Deze mevrouw was vroeger een zeer actieve dame maar dit is ten gevolge van haar ziekte sterk verminderd. Mevrouw heeft hulp en begeleiding nodig bij het wassen, aankleden en de toiletgang. Ook heeft mevrouw ondersteuning en begeleiding nodig bij het lopen en de transfers. Mevrouw gaat op verschillende tijdstippen naar dagopvang. Mevrouw gaat graag mee boodschappen doen.

Periode vervanging nodig:
18 juni t/m 20 juni of van 25 juni t/m 27 juni

Reageren >