> Open aanvragen

Op deze pagina vind je de meest actuele aanvragen voor vrijwilligers. Zit er iets voor jou bij? Neem dan contact met ons op!

Nu even geen goede match? Ook dan ontvangen we graag je gegevens, want we hebben altijd veel interessante periodes te vergeven.

Dit zijn onze actuele aanvragen:

Meneer, 70 jaar, regio Valkenburg aan de Geul

Meneer heeft sinds MS en is daardoor rolstoelafhankelijk. Voor buiten heeft meneer een scootmobiel. Meneer gaat twee dagen naar een activiteitencentrum. Meneer zal het leuk vinden om er met jou op uit te trekken en bijvoorbeeld een keer uit eten te gaan.

Periode vervanging nodig:
8 mei t/m 21 mei, de periode is eventueel op te splitsen

Reageren >

Meneer, 69 jaar, regio Rheden

Deze bijzonder aardige meneer heeft ALS. Meneer is nog redelijk zelfstandig. De thuiszorg komt om meneer te helpen met wassen en aankleden. Er zijn verschillende hulpmiddelen, zoals een eetrobot. Meneer voert op z'n tijd graag een gesprek.

Periode vervanging nodig:
20 april t/m 28 april

Reageren >

Meneer, 74 jaar, regio Rotterdam

Deze vriendeljike meneer heeft zeer waarschijnlijk een zeldzame vorm van dementie (PCA). Hierdoor heeft meneer problemen met het zicht en heeft hij op steeds meer momenten hulp en begeleiding nodig. Meneer gaat drie dagen naar dagopvang.

Periode vervanging nodig:
12 maart t/m 16 maart

Reageren >

Meneer, 83 jaar, Den Haag

Deze meneer heeft Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) waardoor hij een lichte afasie heeft en wat wankel op de benen staat. Er komt dagelijks thuiszorg. Meneer gaat 2 dagen per week naar de dagopvang. Hij vindt het leuk om uitstapjes te maken. Vooral het Louwmans Museum, met de mooie oude auto's, heeft zijn interesse. Een kopje koffie of iets anders op een terrasje in Scheveningen, vindt meneer ook erg leuk. Graag iemand met een auto.

Periode vervanging nodig:
19 mei t/m 25 mei

Reageren >