> Open aanvragen

Meneer van 90 jaar, regio Vinkeveen

Meneer heeft als gevolg van een auto ongeluk gebroken lendenwervels problemen met bewegen. Meneer heeft hulp nodig bij het verzorgen van de maaltijden en ondersteuning bij het naar bed gaan. Hij hecht grote waarde aan zijn privacy en doet zoveel mogelijk zelf. Overdag leest hij veel maar wordt ook graag voorgelezen en kijkt naar CNN. Meneer voert graag een goed gesprek, ook in het Frans of Spaans. Vanwege de afgelegen ligging van zijn huis is het noodzakelijk om een auto te hebben.

Periode vervanging nodig:
20/03/2020 t/m 27/02/2020 (8)

Reageren >

Meneer van 75 jaar, regio Leidschendam

Deze meneer heeft de diagnose Alzheimer en denkt dat hij ongeveer 30 jaar is. Hij gaat 6 dagen per week naar de dagopvang. Voor deze meneer zoeken we iemand die de maaltijden kan verzorgen, een praatje maakt met meneer, het leuk vindt om een spelletje te doen en op zondag met meneer een uitstapje maakt. Ook het uitlaten van de hond en het voeren van de kat en vogels moet dagelijks worden gedaan.

Periode vervanging nodig:
30/03/2020 t/m 05/04/2020 (7)

Reageren >

Meneer van 86 jaar, regio Den Haag

Meneer heeft als gevolg van een auto-ongeluk NAH met parkinsonachtige verschijnselen. Meneer brengt zijn dag door met TV kijken (nieuws, natuurprogramma's, voetbal, documentaires). Ook leest meneer graag de krant. Meneer gaat graag samen met je een stukje lopen en ergens koffie drinken. Overdag kun je gerust weg want meneer is gewend om langere tijd alleen te zijn.

Periode vervanging nodig:
01/04/2020 t/m 31/05/2020 (7, weekje in overleg in april of mei)

Reageren >

Mevrouw van 62 jaar, regio Almere

Mevrouw heeft als gevolg van een hersenbloeding afasie en moeite met bewegen. Mevrouw kan door middel van gebaren goed duidelijk maken wat ze bedoelt. Het stellen van gesloten vragen is een middel om de communicatie te bevorderen. Mevrouw heeft hulp nodig met aan- en uitkleden, toiletgang en douchen. Mevrouw vindt het ook leuk om samen naar de winkel te gaan.

Periode vervanging nodig:
17/04/2020 t/m 19/04/2020 (3)

Reageren >

Meneer van 88 jaar, regio Roermond

Meneer heeft de ziekte van Alzheimer en weet daardoor regelmatig niet meer waar iets voor dient of hoe iets moet. Hij heeft weinig initiatief. Meneer luistert graag naar muziek. Meneer gaat zes dagen naar dagopvang. Voor deze meneer zijn we op zoek naar iemand die de maaltijden verzorgt, met meneer op bezoek gaat bij zijn vrouw in het ziekenhuis en zorgt voor regelmaat.

Periode vervanging nodig:
26/04/2020 t/m 16/05/2020 (3 dagen tot een week)

Reageren >

Mevrouw van 62 jaar, regio Culemborg

Mevrouw heeft als gevolg van een operatie een zeer ernstige verkalking van de zenuwbanen in haar rug en is daardoor zeer slecht ter been. Ze is heel creatief, volgt veel op tv en houdt ook van computeren. Mevrouw heeft dagelijks wijkzorg voor haar persoonlijke verzorging. Je bent er om haar gezelschap te houden, te koken etc. Mevrouw staat laat op en gaat ook laat weer naar bed. Dus ben je een avondmens en hou je van katten en gezelligheid, dan is dit wat voor jou.

Periode vervanging nodig:
04/05/2020 t/m 18/05/2020

Reageren >

Meneer van 70 jaar, regio Rotterdam

Deze meneer heeft Alzheimer, waardoor hij dingen vergeet. Het is een opgewekte man, die trots is op zijn men-cave, waar hij graag een glaasje drinkt. Hij kijkt graag TV, vindt het leuk om gezelschap te hebben, maar gaat ook graag zijn eigen gang. Het is belangrijk om meneer structuur te bieden. Voor deze meneer zijn we speciaal op zoek naar een mannelijke vrijwilliger.

Periode vervanging nodig:
11/05/2020 t/m 14/05/2020 (en eind juni een weekend)

Reageren >

Meneer van 78 jaar, regio Veenwouden (Friesland)

Deze vriendelijke meneer heeft een CVA gehad, waardoor hij problemen heeft met zijn korte termijn geheugen en zijn rechterarm nauwelijks kan gebruiken. Met humor probeert hij te verbergen dat hij iets vergeten is. Meneer heeft hulp nodig bij het bereiden van de maaltijden en de toiletgang. Meneer toont niet veel initiatief. Het is dus belangrijk om hem te activeren. Meneer gaat drie dagen naar de dagopvang. Hij houdt ervan om samen te gaan wandelen of een spelletje te spelen.

Periode vervanging nodig:
11/05/2020 t/m 15/05/2020 (5, ook eind mei en begin juni)

Reageren >